Käyttöehdot

1 Yleistä

1.1 www.foodlove.fi-verkkopalvelu (jäljempänä Palvelu) on Foodlove Enterprises Oy:n (jäljempänä Foodlove) ylläpitämä sivusto.

Foodloven yhteystiedot: www.foodlove.fi

Foodlove Enterprises Oy

Y-tunnus: 3219685-3

1.2 Tilatessaan tuotteita Palvelusta käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan tässä sopimuksessa ilmeneviä Käyttöehtoja (jäljempänä Käyttöehdot).

1.3 Foodlove pidättää oikeuden tehdä muutoksia Palvelun sisältöön (mukaan lukien nämä Käyttöehdot) ilmoittamatta siitä erikseen käyttäjälle. Käyttäjä sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassa olevia Käyttöehtoja. Foodlove kehottaa käyttäjää tutustumaan näihin Käyttöehtoihin joka kerta tämän käyttäessä Palvelua. 

2 Palvelun saatavuus 

2.1 Palvelu on tarkoitettu vain niille käyttäjille, joiden antama toimitusosoite sijaitsee Suomessa pääkaupunkiseudulla. Toimitusalue on: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Klaukkala, Nurmijärvi, Tuusula, Hyvinkää, Järvenpää. Foodlove ei toimita tilauksia toimitusalueen ulkopuolelle.

3 Verkkosivusto

3.1 Foodlove pidättää oikeuden muuttaa, korvata tai poistaa verkkosivuston sisältöä ilman erillistä ilmoitusta käyttäjälle. Hintoihin, tuotekohtaisiin tietoihin sekä tuotteiden saatavuustietoihin voidaan tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

3.2 Palvelun sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Palvelun sisällön tai sen osan jäljentäminen, kopioiminen, jakelu, tallentaminen tai käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kiellettyä ilman Foodloven kirjallista suostumusta.

3.3 Käyttökatkot voivat olla mahdollisia ylläpidollisista tai muista syistä. Foodlove pyrkii, että tällaisissa tapauksissa keskeytys jää mahdollisimman lyhytaikaiseksi ja Palvelu on käytettävissä mahdollisimman pian.

4 Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

4.1 Kun käyttäjä tekee tilauksen Palvelun kautta, hän vakuuttaa:

4.1.1 olevansa laillisesti kykenevä sitoutumaan sopimukseen,

4.1.2 olevansa vähintään 18-vuotias,

4.1.3 ja hyväksyvänsä nämä Käyttöehdot sekä Toimitusehdot

5 Foodloven ja asiakkaan välinen sopimus

5.1 Foodloven tulee erikseen hyväksyä kaikki tilaukset. Foodlove käy tarvittaessa tilauksen läpi asiakkaan kanssa puhelimitse tai sähköpostilla. Foodlove ilmoittaa hyväksytystä tilauksesta asiakkaalle sähköpostilla (Tilausvahvistus) sen jälkeen, kun se on onnistuneesti vastaanottanut asiakkaan tilauksen. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Foodlove on lähettänyt asiakkaalle sähköpostitse Tilausvahvistus-viestin. Mikäli Foodlove ei katsomastaan syystä hyväksy tilausta, asiakkaalle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse tai puhelimitse kahden arkipäivän sisällä.

5.2 Kun asiakas on vastaanottanut Tilausvahvistus-viestin, Foodlovella ei ole enää oikeutta muuttaa sopimusehtoja. Tämän jälkeen kauppasopimuksen mukaista tilausta ryhdytään valmistamaan.

5.3 Foodlove pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta tai korvata tuotteet vastaavilla tuotteilla niiden saatavuudesta riippuen. 

6 Toimitusehdot

6.1 Foodlove käyttää tavallista kylmäkuljetusta tilauksien toimittamiseen pääkaupunkiseudun asiakkaille.

Katso tarkemmat tiedot: Toimitusehdot

7 Hinnat ja maksaminen

7.1 Palvelussa hinnat ilmoitetaan euroissa (EUR) ja niihin lisätään arvonlisävero. Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksua, vaan se lisätään tilaukseen maksamisen yhteydessä. Katso tarkemmin Toimitusehdot

7.2 Foodlove pidättää oikeuden muuttaa tuotteiden hintoja ja toimitusmaksuja milloin tahansa. Kun asiakas on vastaanottanut Tilausvahvistuksen, ei Foodlovella kuitenkaan ole enää oikeutta muuttaa hintoja tai toimitusmaksuja.

7.3 Hintavirheen sattuessa Foodlove on yhteydessä asiakkaaseen ratkaistakseen tilanteen. Foodlove ei ole velvoitettu myymään asiakkaalle tuotetta virheellisellä hinnalla, mikäli hintavirhe on ilmeinen (esimerkiksi hinnan ollessa normaalia alhaisempi).

8 Viallinen tuote ja palautukset

8.1 Katso tarkemmin Toimitusehdot.

8.2 Herkästi pilaantuvia ruoka-tuotteita ei voi palauttaa eikä niitä hyvitetä.

9 Tietosuoja

9.1 Foodlove vastaa käyttäjän yksityisyydensuojan säilymisestä.

9.2 Kun käyttäjä haluaa tehdä tilauksen, Foodlove pyytää käyttäjän henkilökohtaisia tietoja voidakseen käsitellä ja toimittaa tilauksen. Foodlove pyytää seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, täydellinen osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.

9.3 Foodlove ei koskaan luovuta käyttäjän antamia tietoja kolmansille osapuolille, lukuun ottamatta niitä tietoja, jotka ovat välttämättömiä tilauksen loppuunsaattamiseksi.

9.4 Tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

9.5 Käyttäjällä on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot sekä muuttaa niitä.

10 Riitojen ratkaisu

10.1 Näistä Käyttöehdoista aiheutuviin riitoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki tätä sopimusta tai sen soveltamista koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Suomessa, Helsingin käräjäoikeudessa.