Herkkukorit

Huom! Herkkkorit on tarkoitettu yrityksille, jotka tilaavat minimissään 10 kpl herkkukoreja. Suuresta kysynnästä johtuen varmista toimituksen ajankohta sähköpostilla myynti@foodlove.fi ennen tilausta!

Pohditko henkilökunnan muistamista? Mistä laadukas lahja liikekumppanille? Meillä on siihen ratkaisu! Ilahduta työntekijöitäsi, liikekumppaneitasi, ystäviäsi ja läheisiäsi laadukkailla herkkukoreilla. Voit valita valmiiksi suunnitelluista herkkukoreista tai räätälöidä oman herkkukorin. Ota yhteyttä myynti@foodlove.fi, jos haluat suunnitella oman herkkukorisi yrityksesi tai tilaisuutesi tarpeisiin. Toimitamme herkkukorit arkisin klo 10–17 haluamaasi osoitteeseen pääkaupunkiseudulle ja sen lähikuntiin. Toimitusmaksu on 9,90 €.

Välimeren Unelmakori Herkkukori

Tämän herkkukorin saaja ilahtuu sen laadukkaista tuotteista, joissa maistuvat Välimeren aurinkoiset maut. Korin materiaalina on tyylikäs vintage puu ja se on pakattu kauniisti sellofaaniin. Herkkukoriin sisältyy kymmenen huolella valittua tuotetta. Katso korin koko sisältö täältä. Voit säilyttää herkkukoria huoneenlämmössä.

59,50€

Katso esimerkkejä toimittamistamme herkkukoreista

Olemme toimittaneet herkkukoreja erilaisiin tilaisuuksiin ja juhlahetkiin. Kerro meille mistä herkkukorin vastaanottaja pitää ja suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivat herkkukorit. Meiltä saat arvostetut herkkukorit henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille, kihlaparille, rakkaalle ja tupareihin. Pakkauksia on valittavana monia erilaisia: vintage puisista tyylikkäisiin magneetilla suljettaviin laatikoihin.

Herkkukorien toimituksissa on minimissään kahden arkipäivän toimitusaika, joka vahvistetaan aina tilauksen yhteydessä. Voimme toimittaa herkkukorien kuljetuksen yhteydessä myös kylminä kuljetettavia tuotteita kuten Foodlove-herkkulautasia.