Herkkuboksit-Grazing Boxes

Huom! Suuresta kysynnästä johtuen varmista toimituksen ajankohta sähköpostilla myynti@foodlove.fi ennen tilausta!

Mikä olisi herkullisin tapa aloittaa viikonloppu? Etsitkö herkuteltavaa ystävien iltaan tai palaverin pelastukseksi? Meillä on sinulle maistuvin ratkaisu! Ilahduta ystäviäsi, työntekijöitäsi ja liikekumppaneitasi yksilöllisillä ja huolellisesti valmistetuilla Herkkubokseilla. Haluatko suunnitella aivan oman Herkkuboksin juuri sinun tarpeisiisi ja tilaisuuteesi sopivaksi? Ota yhteyttä myynti@foodlove.fi ja jutellaan lisää. 

Minimissään sinun tulee tilata Herkkuboksit kaksi arkipäivää ennen toimitusta, jotta voimme valmistaa ne sinulle rakkaudella ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Herkkuboksit voit noutaa Klaukkalasta arkisin klo10-17 (0 €) tai tilata toimituksen pääkaupunkiseudulle ja sen lähikuntiin.

Haluatko loihtia ranskalaisen bistrotunnelman helposti? Ihastuta läheisesi ja ystäväsi tällä herkullisen tuoreella Maalaissalaatilla. Olemme valinneet siihen parhaimmat raaka-aineet sinulle ja ystävillesi. Herkkuboksi sisältää terveellisiä ja valloittavia bistroherkkuja, joita yhdistelemällä syntyy aivan uusia makuelämyksiä. täältä.

64,50€

Yllätä läheisesi ja ystäväsi tällä ihastuttavalla Suolaista ja Makeaa -Herkkuboksilla! Herkullisen ja tyylikkään rasian sisällöt on tarkasti valittu ja koottu vain parhaista aineksista sinulle ja ystävillesi. Herkkuboksi sisältää parikymmentä valloittavaa herkkua, joita yhdistelemällä syntyy aivan uusia makuelämyksiä. Katso boksin koko sisältö täältä.

64,50€