Brunssit

Huom! Suuresta kysynnästä johtuen varmista toimituksen ajankohta sähköpostilla myynti@foodlove.fi ennen tilausta!

Haluatko piristää arkea, kokousta tai aloittaa viikonlopun vaivattomasti? Foodloven ihana Brunssi on siihen mainion herkullinen ratkaisu. Ilahduta ystäviäsi, työntekijöitäsi ja liikekumppaneitasi yksilöllisellä ja huolellisesti valmistetulla Brunssilla. Haluatko tilata erityisen VIP Brunssin tai suunnitella aivan oman Brunssin juuri sinun tarpeisiisi ja tilaisuuteesi sopivaksi? Ota yhteyttä myynti@foodlove.fi.

Minimissään sinun tulee tilata Brunssit kaksi arkipäivää ennen toimitusta, jotta voimme valmistaa ne sinulle rakkaudella ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Brunssit voit noutaa Klaukkalasta arkisin klo10-17 (0 €) tai tilata toimituksen pääkaupunkiseudulle ja sen lähikuntiin. 

Tilaa Brunssi

Kun pöytään laitetaan pötyä, sinne laitetaan kaikenlaisia pieniä herkkuja ja naposteltavaa. Juuri sellainen on Pötyä pöytään -brunssi. Yllätä läheisesi ja ystäväsi tällä ihastuttavalla Brunssilla, jonka sisällöt on tarkasti valittu sinulle. Brunssi sisältää yli kaksitoista erilaista herkkua, joilla päiväsi lähtee käyntiin täydellisesti. Katso koko herkullinen sisältö täältä

54,50€