foodlove_rakkaudesta_ruokaan_valkoinen_dropshadow-1024x576

Tervetuloa herkullisten makujen maailmaan!

Foodlove on yksilöllisten ja laadukkaista raaka-aineista käsityönä valmistettujen ruokien ja herkkujen catering-yritys. Toimitamme ruoka-annokset ja herkut yritysten ja yksityishenkilöiden tilaisuuksiin, juhliin, mökeille, hotelleihin ja tapahtumiin pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla. Tulemme laajentamaan toimintaamme, joten seuraa sivujamme ja Instagramia

Onko sinulla mielessä erityinen yritystilaisuus, kokous tai tärkeitä vieraita tulossa kylään? Juhlat parhaille ystäville? Haluatko laadukasta tarjoiltavaa ja herkkuja järjestämääsi tilaisuuteen? Autamme järjestelyissä. Foodlove – Rakkaudesta ruokaan.

Catering

Ihania herkkuja arjesta juhlaan

Catering-palvelusta voit tilata juuri sinun juhliisi sopivan kokonaisuuden erilaisia herkkuja. Jokainen suupala on rakkaudella valmistettu. Olipa toiveissasi perinteiset herkut tai innovatiiviset makuyhdistelmät, Foodloven asiantunteva tiimi luo sinulle täydelliset tarjoilut. Anna meidän huolehtia herkuista ja keskity sinä nauttimaan. Räätälöi tilauksesi haluamallasi tavalla ja lähetä tilaus sen jälkeen meille vahvistettavaksi.

Me❤︎ruoka

Kari Piirainen Foodlove

Kari Piirainen

Olen pitkän linjan yrittäjä viidennessä sukupolvessa ja suhtautunut aina intohimoisesti ruoanlaittoon. Olen 30-vuoden ajan valmistanut ruokaa erilaisissa juhlissa ja saanut aina kannustavaa palautetta  oman ravintolan perustamiseksi. Nautin luonnossa liikkumisesta ja metsän tarjoamien antimien keräily on mieluisa harrastukseni. Oma suosikkini eri maiden ruokakulttuureissa on Välimeren alue ja erityisesti espanjalainen keittiö. Hienoimpia elämyksiä ovat olleet automatkat pittoreskien vuoristokylien maisemissa ja tutustuminen paikallisten tapas-ravintoloiden herkkuihin. Vuosia sitten aloitin välimerellisten herkkujen valmistamisen hyödyntäen puhtaita kotimaisia raaka-aineita ja sesongin tarjoamia mahdollisuuksia, kuten riistaa ja sieniä. Päämääräni on hyvin selkeä. Haluan tarjota asiakkaillemme innovatiivisia ja ikimuistoisia ruokaelämyksiä. Rakkaudesta ruokaan.

Yhteistyö

Haluatko tehdä yhteistyötä Foodloven kanssa?

Etsimme uusia yhteistyökumppaneita verkostoomme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme uusia ruokaelämyksiä. Tarjoatko majoitusta pääkaupunkiseudulla ja haluat laadukkaita Foodlove-tuotteita asiakkaillesi? Teemme yhteistyötä mm. Nuuksion Haltia Lake Lodge -luontohotellin ja monien muiden yritysten kanssa. Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopivat ruoat ja herkut.

Onko yritykselläsi kokouksia ja tilaisuuksia pääkaupunkiseudulla, jonne haluat laadukkaat Foodlove-herkut ?

Suunnittelemme ja valmistamme teille asiakkaiden tarpeisiin perustuvat yksilölliset kokoustarjoilut ja herkut. Tarjoa asiakkaillesi vain laadukkaita käsin valmistettuja herkkuja. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Oletko pääkaupunkiseudun kauppias ja haluat Foodlove-tuotteet myyntiin kauppaasi?

Lisää kaupan myyntiäsi laadukkaiden tuotteidemme avulla! Voimme toimittaa tuotteitamme myyntiin pääkaupunkiseudun myymälöihin. Ota yhteyttä, jos olet sitä mieltä, että Foodlove-tuotteet sopivat teidän kaupan valikoimiin ja toisivat lisää vaihtoehtoja asiakkaidesi ostoskoriin.

Kiinnostaako sijoittaminen uuteen kasvubisnekseen?

Aloitamme liiketoiminnan pääkaupunkiseudulta, mutta myöhemmin on suunnitelmana laajentaa toimintaa suurimpiin kaupunkeihin. Haluatko olla mukana tekemässä Foodlovesta uuden menestystarinan? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Ota yhteyttä

Oletko tilaamassa ensimmäistä kertaa tai mietityttääkö jokin asia? Kiinnostaako yhteistyö Foodloven kanssa? Piditkö Foodlove ruoka-annoksista ja palvelusta? Mielipiteesi on meille tärkeä, sillä kehitämme palveluamme asiakkailtamme saadun palautteen perusteella.

Täytä vain yhteydenottolomake ja otamme sinuun yhteyttä, kiitos!